Utbildningar

Hästens Rörelseapparat, struktur och funktion 5p, Sveriges Lantbruksuniversitet

Reflexologi, Zonterapi
Kairon reflexologiskola
Ferenaskolan

Kinesiologi
GGI, Göteborgs gymnastiska institut

Reiki Healing I+II,
Rosenkvartsens Friskvårdscenter

20 veckors sjukvårdsutbildning
Vårdskolan i Uddevalla

Erfarenhet

Jag har varit verksam inom området alternativa behandlingsmetoder sedan 1996, och är utbildad och diplomerad inom såväl alternativmedicin som skolmedicin.

Under åren 1978-1985 var jag anställd som vårdbiträde på Uddevalla Centrallasarett. Det gav mig erfarenhet från medicin, kirurg, psyk, rehabilitering samt äldreomsorg. Jag utbildade mig till programmerare, och 1986 började jag arbeta som programutvecklare . 1994 kom en vändpunkt i livet som ledde mig in i alternativmedicinens värld. Jag gick flera utbildningar, bland annat i zonterapi och reflexologi. Jag blev några år senare uppsagd från mitt jobb som programutvecklare, och det blev språngbrädan till att starta upp min firma: Axet Naturbehandling.

Jag började som inhyrd terapeut på Rosenkvartsen i Göteborg, samt IHT i Linnéstaden. Efter en tid övergick jag till att ta emot mina kunder i Stora Höga/Spekeröd.

Hästar har alltid legat mig varmt om hjärtat. År 2002 började jag så smått att överföra zonsystemet till hästar, och provade ut mina behandlingsmetoder på travhästar och ridskolehästar.

Under några år tillbaka arbetade jag deltid i IT-branschen och kombinerade de båda yrkesrollerna. Numera är jag heltidsanställd på Volvo personbilar - också ett väldigt roligt jobb - och gör behandlingar på min fritid, eftersom jag tycker det ger mig så mycket glädje att hjälpa andra.

Till startsida...