Berättelser från nöjda kunder


"Jag har varit hos Karin och blivit behandlad för bla smärta i rygg och för trötthet och känt att jag blivit både piggare och smärtfri.

Jag önskar att fler fick chansen att komma till Karin."

Anette G, an.net@ebox.tninet.se

"Karins behandlingsmetoder har stärkt mig till kropp och själ. Då jag lider av en grav scolios har jag ständigt problem med inflammationer och obalans i kroppen.

Med Karins hjälp och behandlingar har jag blivit fri från inflammerad höft, axelproblem, depression och stress.

Varmt tack!"

Anette S anette@samuelsson.as

" Jag är en medelålders kvinna med en del kroniska besvär. Jag har bland annat fibromyalgi, colon irritabile och tinnitus.

Efter att ha fått min första behandling av Karin så kände jag en brännande känsla i hela nackområdet, där jag har mycket värk och spänningar. Efter ett tag avtog detta och en skön avslappnad, relativ smärtfri sensation infann sig. Hon behandlade även min uppåtgående tjocktarm (vilken hon såg att jag hade problem med utan att jag sagt nåt innan) och mina dåvarande magkramper avtog. Även ryggen var mindre spänd och mera smärtfri efter behandlingen.

Jag tror dock inte att det räcker med bara 1 behandling för kroniska besvär som mina. Man får nog gå minst 5-10 behandlingar om man ska få mera bestående och djupverkande resultat.

Min upplevelse var ialla fall att jag märkte skillnad direkt och smärtlindringen höll i sig länge, även efter första behandlingen. "

Annika C, aninca@hotmail.com

Till startsida...